Povestea Irinei

Povestea Irinei

By : -

Povestea Irinei

Sub zâmbetul ei frumos și fericirea falsă se ascunde o mare amărăciune.  Se simte blocată și realizează că nu poate face o schimbare, nu are curajul, viața ei derulându-se totuși aici și acum. Departe de o carieră de success, cu balauri care au pus stăpânire pe încrederea ei, stimă de sine scăzută, o atitudine de învinsă, o relație fără perspective reale, lipsa iubirii și susținerii din partea familiei, plină de sentimente negative, furie, disperare, renunțarea la pasiune, necunoașterea atuurilor personale, blocaje interioare, dezechilibru, lipsuri materiale, lipsa de oportunități reale în carieră, lipsa de abilități. Acesta este tabloul complet al vieții în toate cele 4 laturi ale sale, un tablou sumbru, ascuns sub un zâmbet fals, disimulat.

Lumea Irinei se prezenta în felul următor:

  • Cariera: locul de muncă într-un mediu toxic, care nu îi oferea perspective reale de dezvoltare, departe de oraș și tehnologie. Colectiv învechit, unde critica și bârfa este la loc de cinste.
  • Relația cu partenerul: o relație în stagnare, de lungă durată și fără perspective reale de evoluție. O implicare excesivă din partea parinților lui țin la distanță un cuplu tânăr.
  • Relația cu familia: oaia neagră a familiei, fără realizare în carieră și relație.
  • Hobby: își amintește că îi plăcea să alerge, însă acum nu mai are timp. Își susține partenerul, fără să își ofere timp pentru hobby-ul îndrăgit. Sacrificiul de dragul iubirii, punându-se pe loc secundar în viața ei.

Obiective stabilite în cadrul coachingului:

  • Cariera: dorința de a lucra într-un department de marketing
  • Relație sentimentală: o relație armonioasă în 2 plină de iubire, căldură și de durată (căsătorie), schimbare oraș de domiciliu
  • Relația familiala: să fie apreciată de către părinți precum sora ei
  • Hobby: să își facă timp pentru practicarea sportului și reluarea unei vieți sănătoase

 

Cum arată noua lume a Irinei?

Schimbările se produc în cascadă: ia decizia radicală de a renunța la locul de muncă, la care mergea de 5 ani de zile, îmbrățișând o carieră într-un domeniu mult dorit de ea (marketing), unde tehnologia este la ea acasă, într-un mediu tânăr, competitiv, cu perspective reale de viitor. Obține astfel satisfacție și împlinire profesională, cu un venit crescut cu 20% în urma schimbării jobului. Încheie relația de aproape 1 deceniu, iar în noul cerc de prieteni găsește un partener de viață, făcând și o schimbare curajoasă de domiciliu, în alt oraș. Schimbă și grupul pe care îl frecventează, alți tineri ca și ei, dornici de a trăi o viață împlinită și de success. În ochii părinților, imaginea Irinei crește, prezentându-se ca o persoană demnă de respect, stabilă și cu încredere în propriul ei viitor. La câteva luni devine din nou preocupată de aspectul fizic și reluarea activităților sportive, activități care îi împlineau viața, aducându-i și mai multa împlinire și satisfacție. La 8 luni de la schimbare pleacă într-o vacanță minunată alături de iubitul ei, în afara granițelor țării.  Aceasta este viața nouă a Irinei, o viață plină de armonie, iubire, încredere în sine și în viitor, stimă de sine, împlinire profesională și personală, o viață departe de balaurii acum captivi în dulap.

Prin coaching alegi să faci astfel de schimbări, dorite, profunde, îți găsești propriile resurse să le susții, te împlinești și îți reiei echilibrul în viață. Îți iei viața în propriile mâini, devenind propriul tău stăpân.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Floating Social Media Icons by Acurax Wordpress Designers
%d blogeri au apreciat:
Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram