Gestionați-vă timpul

Gestionați-vă timpul

By : -

Gestionați-vă timpul

Ai auzit vreodată că „timpul înseamnă bani?” Adevărul este că timpul este mai mult decât bani; este moneda vieții și este o resursă de neînlocuit. Când timpul a trecut, ai dispărut.
Nu este de mirare că unul dintre primele moduri în care oamenii încearcă să-și crească capacitatea sau să-și câștige controlul asupra vieții este prin încercarea de a-și administra timpul. Cumpărăm calendare, organizatori, aplicații și cărți cu privire la gestionarea timpului și depunem toate eforturile pentru a nu permite ca un singur minut din zi să fie pierdut.
Dar există  o mare problemă  cu asta: Zilele noastre sunt numerotate.
Putem dezvolta multe capacități, dar nu putem face nimic pentru a extinde, economisi sau gestiona timpul. Timpul este o resursă fixă ​​- numărul de minute într-o zi, zile într-o săptămână și săptămâni dintr-un an toate bifează fără încetare, în ciuda eforturilor noastre de a o controla.
Acesta este motivul pentru care ar trebui să ne concentrăm în schimb  asupra energiei noastre . Dacă dorim să obținem mai multe rezultate, să avem un impact mai mare și să ducem cu adevărat o viață semnificativă, trebuie să ne creștem capacitatea energetică . Oamenii care cresc la potențialul lor maxim nu se așează și așteaptă să se întâmple lucrurile; ei ies și  fac lucrurile să  se întâmple și asta necesită energie.
Iată  5 moduri de a vă ajuta să vă creșteți capacitatea de energie :
Locuind în „gift zone”. Când îți petreci timpul făcând lucrurile care te interesează cel mai mult, te vei găsi complet încărcat de energie. Care sunt activitățile care te determină să spui: „M-am născut să fac asta?” Aceasta este zona ta de cadouri. Petreceți mai mult timp acolo.
Investiți în familie și prieteni. O viață semnificativă nu înseamnă să ai mai mulți bani și mai multe lucruri. Este vorba de a petrece timp și de a crea experiențe și amintiri cu oamenii de care vă pasă cel mai mult. Cine și ce interacțiuni te umplu de energie?
Adăugarea de valoare altora. Ajutarea celorlalți este un impuls energetic imens. Când îi slujim pe ceilalți oferind ceva care le face ziua un pic mai bună, intrăm în ceea ce Ed Bastian numește „cercul virtuos” – nu numai că atragem energie de la a face ceva bun pentru altcineva, dar obținem și un impuls energetic din răspunsul lor. După cum spunea Zig Ziglar, „Puteți obține tot ce doriți în viață doar daca ajutati suficientă lume sa obțina ceea ce vrea.” Cum puteți adăuga valoare altora?
Investiți în sănătatea dvs. fizică.  Nu există nici o întrebare că să aveți grijă de dvs. – să vă hrăniți corpul cu alimente curate, întregi, să faceți exerciții fizice în mod regulat și să beneficiați de somn de calitate – este esențial pentru optimizarea capacității dvs. de energie fizică. Și haideți să ne descurcăm, nu puteți să vă ridicați potențialul maxim dacă sănătatea dvs. este o epavă – sau sunteți mort. Ce puteți face pentru a vă îmbunătăți sănătatea fizică?
Ofera un loc lui Dumnezeu. Odată ce ne-am dat seama că suntem umani, avem defecte, iar capacitatea noastră de energie și putere sunt limitate, am dezvoltat o dependență disperată zilnică de Dumnezeu. Căutându-L și oferindu-i loc să funcționeze în viața noastră ne energizează în moduri pe care nu putem începe să le descriem. Cum vă puteți conecta mai bine spiritual pentru a atinge energia supranaturală?
Atunci când ne concentrăm pe creșterea capacității noastre energetice, descoperim că putem face mai multe, chiar și atunci când timpul nostru este scurt.
Faceți ca fiecare secunda sa conteze!

Sursa: Schimbă asta
Foto credit: JESHOOTS-com / 140 de imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Animated Social Media Icons by Acurax Wordpress Development Company
%d blogeri au apreciat:
Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram