Construiți relații semnificative

Construiți relații semnificative

By : -

Construiți relații semnificative

„Nu pierde niciodată o petrecere … bună pentru nervi – ca și țelina”, F. Scott Fitzgerald
Un studiu facut de Harvard, in urma cu 79 de ani, cu 724 de participanți a încercat sa descopere ceea ce îi face pe oameni fericiți. Cheia găsita? „Relațiile bune ne mențin mai fericiți și mai sănătoși.” Afirmatia este încă valabila si în ziua de azi, poate chiar mai mult în această lume a multor ecrane.
Este ușor să ne lasam învăluiți de propriile noastre vieți, mai ales dacă lucrați singuri sau sunteți predispuși la activități mai introvertite. Socializarea nu înseamnă să mergi la petreceri în fiecare zi a săptămânii. Înseamnă a face un efort pentru a vă conecta cu oamenii și pentru a realiza conversații reale.
Săptămâna aceasta, sună (da ridică telefonul și pune-l la ureche) pe cineva cu care nu ai vorbit de ceva vreme și stabileste o întâlnire!

Dacă v-ați bucurat de aceste sfaturi și doriți să vă scufundați mai adânc într-o comunitate cu gânduri similare, alăturați-vă programului nostru de suport „Atinge-ti potentialul” pentru a continua conversația și a vă conecta, a împărtăși, a face schimb și a învăța de la un grup fabulos de oameni, cărora le pasă de fericirea la locul de muncă.

Sursa: Management 3.0
Foto: Pixabay

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Customized Social Media Icons from Acurax Digital Marketing Agency
%d blogeri au apreciat:
Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram