Ce ar trebui să faci pentru ca această decadă să fie diferită de ultima?

Ce ar trebui să faci pentru ca această decadă să fie diferită de ultima?

Începerea unui Deceniu Productiv
„Modul de a începe este să renunți la vorbă și să începi să faci”, Walt Disney.
Bine ați venit la prima ediție a acestui deceniu a buletinului nostru de informații Management 3.0.2020 este în sfârșit asupra noastră și nu pierdem timp pentru a vă ajuta să creați o productivitate și o implinire pentru următorii zece ani.
Dar haideți să o descompunem și să începem cu următoarele 12 luni și mai concret, în următoarele săptămâni.
Ce poți face pentru a începe Anul Nou cu piciorul drept?
1: Fiți conștienți de momentul în care nu „simțiți acest lucru”: este vorba despre un deceniu de „dorințe” nu de „trebuie”. Lucrați atunci când sunteți cel mai productiv și numiți-l renunță atunci când pur și simplu treceți prin mișcări și, probabil, nu adăugați prea mult valoare in ceea ce faceți.
2: Programează fiecare parte a zilei tale: S-ar putea să sune ridicol, iar ideea nu este să va blocati, dar notarea lucrurilor vă face să vă simțiți mai organizat.
3: Minimizați distragerile: știm că este greu, dar odată ce identificați ceea ce vă distrage, este mai ușor să lucrați în jurul său. Un articol din Inc. sugerează să rămâi concentrat prin crearea unei „liste de distragere”. Ori de câte ori un gând distractiv îți intră în minte, noteaza-l astfel încât să poți să revii mai târziu.
Multe practici ale Management 3.0 stimulează productivitatea, inovația și ne împing să fim mai creativi și mai atenți în modul în care lucrăm și trăim.

Sursa: Management 3.0
Foto: Pixabay

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Animated Social Media Icons by Acurax Responsive Web Designing Company
%d blogeri au apreciat:
Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram