10 Obiceiuri pentru a te bucura de o viață radiantă

10 Obiceiuri pentru a te bucura de o viață radiantă

Dacă îți trece prin cap să spui că nu ai suficient timp să aplici ritualul unei zile pline de viață, te rog să te oprești.
Atunci când rămâi fără benzină sau motorină la mașină, ce faci? Spui că nu ai timp? Sau te oprești să alimentezi?

A spune că nu ai timp pentru a te optimiza, fie că aceasta înseamnă să-ți îmbunătățești mintea sau să-ți hrănești sufletul, este ca și cum ai spune că nu ai timp să oprești să cumperi benzină pentru că ești prea ocupat cu condusul. În final te va ajunge din urmă!

Pentru a pune pe pilot automat un obicei este nevoie de repetarea lui timp de 66 de zile. Studiile au arătat că primele 21 de zile sunt decisive în legătură cu instalarea unui obicei nou.

FACTORII CARE INFLUENȚEAZĂ DURATA FORMĂRII UNUI OBICEI

  • dificultatea obiceiului (consumul unui pahar cu apă dimineața a fost mult mai repede automatizat, decât efectuarea a 50 de exerciții fizice înainte de micul dejun)
  • motivația persoanei și auto-controlul
  • rezistența la obicei

Află care sunt cele 10 obiceiuri pentru a te bucura de o viață radiantă, plină de fericire, descărcând și tu PDF-ul: 10 Obiceiuri pentru a te bucura de o viață radiantă.

Dacă te sabotezi în legătură cu începutul unui proiect, tot spunându-ți că începi de mâine, îți reamintesc că mai e un pic și expiră oferta de Crăciun.  Hai să lucrăm împreună la viitorul tău!

Acționează acum pentru că prețul va crește! Amintește-ți că: A spune că nu ai timp pentru a te optimiza, fie că aceasta înseamnă să-ți îmbunătățești mintea sau să-ți hrănești sufletul, este ca și cum ai spune că nu ai timp să oprești să cumperi benzină pentru că ești prea ocupat cu condusul. În final te va ajunge din urmă! 

În plus te vei bucura de bonusurile incluse:

  • E-book “De la vis la carieră” autor Silvia Mircioi     
  • Cartea “Emoții sub lupă” autor Nicoleta Nistor   

Începe în forță anul tău de succes 2018!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Floating Social Media Icons by Acurax Wordpress Designers
%d blogeri au apreciat:
Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram